Incepand cu 1 octombrie 2008, pe site-ul www.punctedecotitura.ro se primesc comenzi online pentru cele doua volume "Puncte de cotitura". Expedierea se efectueaza prin colet postal, cu plata ramburs (pretul cartii/cartilor + taxele postale), in termen de 10 zile de la plasarea comenzii.


 Nume volum: Cantitate: 
 
 Nume: Prenume: 

 Adresa*:  Oras: 
 
 Cod postal:  

 Telefon acasa: Telefon mobil: 

 Pret: 1 volum 60 lei + 7 lei (taxe postale)
     2 volume 120 lei + 10 lei (taxe postale)  
              


*Va rugam sa completati adresa de livrare astfel incat sa coincida cu cea din B.I. / C.I., pentru a evita aparitia problemelor la ridicarea coletului.

 

Mentiuni legate de primirea coletului
• Va rugam sa va prezentati la oficiul postal dupa 10 zile de la efectuarea comenzii, chiar daca nu primiti aviz. Coletul este pastrat 10 zile de la sosire,
dupa care ne este returnat in caz ca nu este ridicat.
• Un colet care nu este ridicat ne costa foarte mult, atat ca efort al oamenilor care muncesc pentru indeplinirea lui, cat si datorita taxelor impuse pentru un retur.
• Adresa specificata in comanda trebuie sa corespunda cu cea din buletin dvs. In caz ca doriti sa primiti coletul la firma unde sunteti angajat, va rugam sa precizati si numele acesteia la adresa de expediere si sa va prezentati cu delegatie din partea firmei.